Logo Logo

"Redescoperă cea mai bună versiune a ta!"

Detalii Happy Kids Camp Ed. 2


Data: 26-30 Iulie 2017

Locatie: Colibiţa

Locuri disponibile: 20


BootCamp Colibita TRX & Pilates BootCamp


Tabăra pentru copii "Happy Kids Camp Ed. 2"organizata de noi va avea loc la Colibiţa in perioada 26-30 Iulie 2017. Scopul taberelor noastre pentru copii cu varste cuprinse intre 7 si 13 ani este acela de a promova miscarea in natura si distractia prin sport.

Elementele foarte importante pe durata taberei vor fi alimentatia sanatoasa proaspat preparata dupa preferintele copiilor si in unele cazuri chiar preparata cu suflet de catre acestia, orele destinate dezvoltarii unei gandiri pozitive si creative, dezvoltarea abilitatilor practice, insusirea spiritului Fair-Play, prietenia, ajutorul reciproc, distractia prin sport, miscarea in aerul curat si bine ozonificat al zonei Colibiţa si nu in ultimul rand vor invata cum sa isi asculte propriului lor corp si cum functioneaza acesta.

Pensiunea ne ofera o gazduire de 5 stele, atat ca baza sportiva cat si din punct de vedere al conditiilor de cazare si desfasurare a tuturor activitatiilor.Locuri disponibile: 20

Pret: 1050 Lei / 1 copil
Pret membrii FUNdamental Fitness 4 Kids 800 Lei / 1 copil

Discount 10% pentru frati/surori

Inscrieri, avans 50% sau plata integrală până în data de 14 Iulie 2017

În caz de neprezentare, sumele achitate nu se pot returna decât în situaţii speciale, având în vedere cheltuielile de organizare.


Câteva observaţii

  • La achitarea avansului parintii vor primi un Regulament care va trebui citit si semnat pana la plata integrala a taberei;
  • Pentru copiii cu meniu special se va gati separat;
  • NU se accepta inscrieri decat pe intreaga perioada a editiei;
  • Meniul va fi atent pregatit dupa recomandarile Lorenei Somesan, Dietetician-Nutriţionist;
  • Lista cu "organizarea bagajului" o veti primi pe e-mail!


Va aşteptăm cu drag!