PPTS ACSTB Redescoperă cea mai bună versiune a ta!

Cursuri Lamaze

Naşterea unui copil înseamnă, după cum ştiţi, un travaliu, adică o muncă asiduă însoţită de o perioadă de tensiune, iar învăţând cum să recunoaşteţi şi să eliberaţi tensiunea şi stresul din travaliu constituie o parte importantă în pregătirea pentru o naştere în siguranţă.

Tehnicile de respiraţie şi tehnicile de comfort învăţate vă vor folosi în anumite momente din timpul travaliului dar şi în recuperarea după o naştere prin cezariană. Aceste metode ajută mama să rămână calmă, concentrată, atentă asupra respiraţiei pentru ca naşterea să nu fie un moment traumatizant din viaţa acesteia.

Experienţa naşterii ajută multe femei să descopere un nou grad de tărie interioară, iar un travaliu dificil poate fi apreciat cu un sentiment de satisfacţie, bucurie şi realizare (experienţa naşterii este menită a fi normală şi naturală, iar femeile dispun de abilitatea naturală de a naşte) deoarece gravidele îşi înving teamă prin educaţia prealabilă oferită.


Structură cursuri

În caz de neprezentare, sumele achitate nu se pot returna decât în situaţii speciale, având în vedere cheltuielile de organizare.

Tăticii participă gratuit şi în urma atestatului de puericultură primit beneficiază de 15 zile concediu paternal cf legii nr 210/1999 aprobată prin H.G nr 244/2000.


In cadrul cursului se discuta subiecte despre: